Uitleganimaties | Zien is geloven

Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.

Zien is geloven

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. In de online wereld van nu, waarin de gemiddelde aandachtsspanne van sitebezoekers slechts 8 seconden bedraagt, moet informatie zo kort, helder en aantrekkelijk mogelijk zijn. Daarom worden visueel sterke uitleganimaties (explanimations) en motion graphics steeds populairder.

Music by: Kevin Macleod

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
test
test
tetetet
test2
test2
texte2

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.