Team Toegang Jeugd

Wat zou het fijn zijn als je geen zorgen hebt. Dat je met plezier naar de sport gaat, met je vrienden kunt chillen. Dat je gewoon kunt genieten van je jeugd in een veilige omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen.

In de gemeente Deventer zijn veel vrij toegankelijke voorzieningen, denk aan het consultatiebureau, de school, kinder- en jongerenwerk èn de GGD. Kinderen of ouders met een vraag kunnen bij deze organisaties terecht.

Soms lukt het niet alleen en heb je meer ondersteuning nodig. Dan kun je terecht bij Team Toegang Jeugd. Zij brengen de hulpvraag in kaart en kijken wat je als gezin zelf kunt doen om het op te lossen. Het sociale netwerk of de voorzieningen in de wijk kunnen hierbij helpen.

Is er meer specialistische hulp nodig, dan kijken we samen met de jeugdige en het gezin wat er nodig is om weer verder te kunnen.

Dit is de manier waarop we in Deventer werken.

Zie ook: deventer.nl/jeugdhulp

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.