Schakel Salvage zo snel mogelijk in!

Salvage brandweer

 

Brand!

112 wordt gebeld: brand in een flatgebouw!!

De klok loopt. De brandweer gaat meteen op pad. Binnen enkele minuten is het team ter plekke en begint het blussen. De bewoners van het appartementencomplex zijn in paniek. Dierbare spullen gaan in vlammen op… Grote kans dat zij ook brandweerlieden aanklampen en zo het bluswerk hinderen. Menselijk, maar niet wenselijk! Gelukkig schat de bevelvoerder dit goed in. Hij laat direct zijn meldkamer bellen om de Stichting Salvage in te schakelen.

De centralist van de brandweer meldkamer zoekt contact met de Salvage Alarmcentrale, die de Salvage-coördinator op pad stuurt. Deze spoedt zich naar de locatie van de brand, waar hij direct de aandacht voor de gedupeerden overneemt. Terwijl de brandweer nog volop aan het blussen is, neemt de coördinator… de bewoners mee naar een cafeetje in de buurt om op adem te komen en te vertellen welke acties hij gaat nemen.  Snelle samenwerking met Salvage is dus in ieders belang. Ook als de brand nog niet onder controle is, kan Salvage de vervolgacties al ingang zetten. Niet alleen bij brand, maar ook bij water-en stormschade telt iedere minuut. Schakel daarom Salvage zo snel mogelijk in.

Stichting Salvage … eerste hulp namens verzekeraars.
Zie ook: onze andere Salvage animatie

eigenz.nl

stichtingsalvage.nl/brandweer

 

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.

eigenz infographics
Onze eigenz infographic

Ben je op zoek naar een animatiestudio die unieke animaties of eigenz infographics maakt, met eigen artwork? Dan ben je bij eigenz aan het goede adres.