Ga op pad met de SMG groep

Totaalpartner in druk, print en media

Deze animatie ‘Ga op pad met de SMG groep’ vertelt over de veelzijdigheid van de SMG groep. Ga met ze op pad…volg de route.
Jouw boodschap verdient een optimaal resultaat. SMG is een partner die meedenkt en ontzorgt. Creatie en design, druk- en printwerk, ICT, fulfilment en voorraadbeheer, logistiek en distributie; op alle gebieden begeleiden we je voor, tijdens en bij de afronding van je mediaproductie. We nemen je het werk volledig uit handen. Alles onder één dak. Als ‘one stop shop’ zijn we de ideale basis voor al je communicatiemiddelen. Zie ook: smg-groep.nl

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.