Elbert Fiscaal

Belastingzaken en fiscaal advies

 

Elbert Fiscaal helpt jou bij alle belastingzaken, fiscaal advies of belastingaangiftes. Jouw belang staat altijd voorop. Heleen Elbert is een allround fiscalist met een passie voor cijfers en regeltjes.
Met haar bedrijf Elbert Fiscaal help ik bij alle belastingzaken. En als oud-belastinginspecteur gebeurt dat heel gedegen…maar altijd met de nodige humor en gezelligheid.

Haar klantenkring is heel divers: van oliesjeiks uit Saoedi-Arabië tot bedrijven in de buurt. Iedereen kan bij mij terecht voor fiscaal advies of belastingaangiftes. Jouw belang staat altijd voorop.
Wel met respect voor de wet (en de mensen die hem uitvoeren). Bij fiscale conflicten staat rechtvaardigheid hoog in haar vaandel. Waar het kan vecht ze onduidelijke wetgeving aan totdat deze is aangepast.

Vanwege haar grote fiscale kennis geeft ze trainingen en presentaties door het hele land. Vooral autobelasting vindt ze razend interessant.
In haar publicaties over fiscale onderwerpen legt ze complexe zaken begrijpelijk uit met nuttige en bruikbare tips.

Voor meer info: elbertfiscaal.nl

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.