Gemeente Voorst was in beweging

Eindejaars animatie gemeente Voorst

Deventer had de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis op dinsdag 3 januari. Maar de gemeente Voorst niet. Vorig jaar hadden ze een gefilmde opname. Dit jaar kozen de gemeente voor een animatie met hierin enkele highlights van het afgelopen jaar 2016. Aan het eind van de animatie spreekt de burgemeester Jos Penninx alle inwoners toe via een filmpje. Zijn eerste vlog. We hebben als overgang naar de vlog een lead-in gemaakt met een goed lijkende afbeelding van de burgemeester. Deze gaat over in gefilmd beeld: zijn eerste vlog, waarin hij zijn verhaal vertelt. Aan het eind, na de vlog, een lead-out met een call to action, oproep om zijn vlogs te volgen..

Wij zijn trots op het eindresultaat en met een groot artikel in de krant de Stentor. Het was superleuke opdracht om aan te werken.

Zie ook:

www.vimeo.com/194486126

www.eigenz.nl/gemeente-voorst

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.