Eigenz showreel 2018

Inspiratiemet eigenz showreel 2018

We willen je inspireren met ons werk door je onze eigenz showreel 2018 te laten zien! In de video presenteren we diverse projecten waar we trots op zijn. Wij hebben ervaring met zowel nationale als internationale projecten, op zowel interne als externe communicatie. Niet iedere klant is hetzelfde, dus voor iedere klant kunnen we binnen de beschikbare budgetten een passende, impactvolle video animatie oplossing te bedenken. Het kan gaan om een bedrijfsvideo, uitleg animatie, trainingsvideo of social media animaties, webanimatie, en nog veel meer.

Benieuwd

Hopelijk heb je met onze showreel een goed beeld gekregen wat de mogelijkheden zijn van animatie video’s en wat wij kunnen. Ben je benieuwd naar meer van onze projecten? Bekijk dan hier ons portfolio.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.