Daarom werkt een animatie zo goed!

Onze eigenz animatie. Deze laat je zien waarom een animatie zo goed werkt. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden. En, als beeld ook nog beweegt dan wordt het helemaal interessant.

UITLEG-ANIMATIES

Wil je ook een hoge conversie naar een inschrijving of aankoop dan blijkt een animatie video de uitgelezen tool. Daarbij blijkt uit onderzoek  dat negenenvijftig procent van alle managers liever een video kijkt dan documentatie leest.

Een video verhoogt de waarschijnlijkheid van een aankoop  met vijfentachtig procent. Een uitleg-animatie, ook wel explanimation genoemd, is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. U kunt ze gebruiken om iets uit te leggen, te introduceren of aan te jagen. Voor het aanspreken van consument, bedrijf of kiezer.

In een presentatie, campagne of lesmateriaal. Een video op je website geeft je bovendien 53% meer kans om op de eerste pagina van een Google-zoekresultaat te komen. Een uitleg-animatie is dus een relatief goedkope traffic-generator én klantactivator.

Een goede animatie zet een  complex of technisch verhaal om in een simpele en heldere boodschap. In één of twee minuten wordt de klant ervan overtuigd dat hij uw product of dienst moet hebben. Het is creatiever en goedkoper dan film en het is vele malen leuker om naar te kijken dan een lange tekst te  lezen.

Animaties zijn als marketingtool breed in te zetten, onder andere via social media. Een online bedrijfsfilm is 24 uur per dag beschikbaar en scoort ook nog eens hoog in zoekmachines als Google. Bovendien zijn ze niet alleen snel bereikbaar via YouTube en uw eigen website, maar ook eenvoudig te verspreiden via e-mail en social media.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.