Archie CRM software opent deuren voor gemeenten

Archie CRM voor gemeenten

Om de grondverkoop van een bedrijventerrein tot een succes te maken, is kennis over potentiële kopers cruciaal. Met de juiste kennis kunt u doelgericht omgaan met uw contacten. Uiteraard heeft u de contactgegevens van uw relaties in beeld. Maar ook de wensen en behoeften, het e-mailverkeer, afspraken die zijn gemaakt en uitgebrachte offertes zijn van belang voor een goed contact met uw potentiële koper. Archie CRM voor gemeenten.

Relatiegegevens voor iedereen beschikbaar?

Vaak zijn relatiegegevens op verschillende plaatsen binnen uw gemeente opgeslagen. In het hoofd van een collega, in een Excel-document op een pc of in Outlook Mail. Maar stel dat alle medewerkers, of in ieder geval degenen die bezig zijn om van uw bedrijventerrein een succes te maken, altijd én overal toegang hebben tot die informatie? Dan kunt u nog efficiënter en doelgerichter omgaan met uw relaties én beter netwerken. Dat opent deuren.

Archie CRM helpt u daarbij. Archie is klant-relatie software, ook wel Customer Relationship Management software genoemd. Met deze software registreert en beheert u alle belangrijke en relevante informatie over uw klant en markt. Zowel nieuwe als bestaande relaties worden uitgebreid in beeld gebracht. Bovendien is de informatie op tablet, smartphone en pc beschikbaar voor medewerkers, managers, bedrijvencontactfunctionarissen en ICT-afdelingen.

Gerichte communicatie

Account managers en andere gemeente-medewerkers die toegang hebben tot de klantgegevens in Archie CRM kunnen veel gerichter een gesprek aangaan met hun contactpersoon. Of een e-mailing versturen die aansluit op de wensen van een bepaalde doelgroep. Of prospects op het juiste moment benaderen. Want informatie als wensen en behoeften, contactpersonen en beslissers, afspraken en contracten zijn helder in kaart gebracht.

Al deze klantinformatie kan in Archie geanalyseerd worden. Zo ziet u met welke bedrijven de gemeente succesvol zaken doet en kunnen de account managers zich op soortgelijke relaties focussen. Door ook de relaties tussen bedrijven en tussen contactpersonen vast te leggen, wordt het netwerk binnen de gemeente in beeld gebracht. En dat biedt weer nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw bedrijventerrein.

Stijl

Eigenz-animaties maakte een animatie die o.a. gemeenten moet interesseren voor dit systeem. De animatie is in een eigenz stijl geïllustreerd en in de huisstijlkleuren van Archie uitgevoerd.

Kijk ook eens naar: eigenz.nl/archie

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Op zoek naar communicatieadvies?
Op zoek naar communicatieadvies?
Kunnen wij u van dienst zijn? Wij zijn nieuwsgierig wat ú of uw product nu zo ‘eigenz’ maakt. Grote kans dat uw klanten juist daarom voor u kiezen. Want dat is precies wat u onderscheidt van de rest. Wat ons betreft kunt u niet eigenz genoeg zijn. Daarom begint ons gesprek bij uw eigen identiteit. Op weg naar eigenzinnige oplossingen om dat eigenze zichtbaar te maken. Eigenz in strategie, vorm en middelen.
WAT ZET JE WANNEER IN?
WAT ZET JE WANNEER IN?
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren. Daarom worden visueel sterke infographics en uitleg animaties (explanimations) steeds populairder. Maar wat zijn deze communicatie-tools en waar zet je ze voor in?
WAT ZET JE WANNEER IN?
WAT ZET JE WANNEER IN?
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren. Daarom worden visueel sterke infographics en uitleg animaties (explanimations) steeds populairder. Maar wat zijn deze communicatie-tools en waar zet je ze voor in?

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.