• UW EIGEN ANIMATIE, WAT EEN GOED IDEE
  • NIEUWE ONLINE MARKETING MET EEN ANIMATIE
  • UW EIGEN ANIMATIE VAN 60 SECONDEN
  • UW EIGEN ANIMATIE, WAT EEN GOED IDEE
  • NIEUWE ONLINE MARKETING MET EEN ANIMATIE
  • UW EIGEN ANIMATIE VAN 60 SECONDEN

HOE WIJ WERKEN

Hier had een prachtig verhaal kunnen staan over buzzwords en vage slogans. Over onze te-gekke animaties, flexibele inzetbaarheid en grote netwerk, noem maar op. Over het belang van animaties voor een goede communicatie en een slim verspreidingsplan. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om u. En datgene wat u, uw merk, uw mensen, producten of diensten bijzonder maakt. Eigenz noemen we dat hier. Wij zijn nieuwsgierig wat ú of uw product nu zo ‘eigenz’ maakt. Grote kans dat uw klanten juist daarom voor u kiezen. Want dat is precies wat u onderscheidt van de rest. Wat ons betreft kunt u niet eigenz genoeg zijn. Daarom begint ons gesprek bij uw eigen identiteit. Op weg naar eigenzinnige oplossingen om dat eigenze zichtbaar te maken. Eigenz in strategie, vorm en middelen. Zie hieronder onze werkwijze animaties.

Briefing & voorbereiding Werkwijze animaties

Briefing & voorbereiding

Wat wordt de inhoud van de animatie? Wat is het doel en welke type animatie past daarbij? Welke stijl heb je in gedachten? Welke stijl past bij jouw doelgroep? Dit gaan we samen met jou bekijken.

Script en concept Werkwijze animaties

Verhaallijn en script

Wij zorgen ervoor dat de input die we van jou krijgen wordt omgezet naar een duidelijk verhaal. Een goed origineel script is informatief, bevat een beetje humor, brengt de juiste boodschap over en duurt niet te lang.

Storyboard Werkwijze animaties

Storyboard

Als het script gemaakt is maakt onze eigen illustrator een storyboard waarin we jouw verhaal visualiseren. Per scène laten we zien wat er gebeurt. Zo krijgt jouw animatie al een beetje vorm.

Ook maken we samen met jou een keuze uit onze stylesheets waarin we diverse illustratiestijlen hebben staan. Belangrijk is om daarbij rekening te houden met jouw doelgroep.

 

Script en concept Werkwijze animaties

Illustraties

Bij het voorstel van het storyboard werken we vast een illustratie uit. Als we op een goede lijn zitten wordt dit de definitieve stijl voor de animatie. En dan de illustraties: deze maakt onze illustrator zelf, waardoor je uiteindelijk een uniek eindproduct krijgt. Natuurlijk houden we rekening met jouw huisstijl.

De animatie maken Werkwijze animaties

De animatie maken

Nu komt er beweging in. Op basis van het storyboard worden de illustraties en de karakters geanimeerd. Tijdens dit proces geven we jou als klant steeds tussentijds inzage in het werkproces.

Voice-over en geluidseffecten Werkwijze animaties

Voice-over

Het script wordt ingesproken door een voice-over stemacteur. Hiervoor doen we een voorstel met een aantal stemmen, zodat er een goede keuze gemaakt kan worden.

Verspreiding Werkwijze animaties

Verspreiding

Nu de animatie gemaakt is, is deze breed inzetbaar als marketingtool, onder andere via social media en op jouw website.

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belanfrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.