• UW EIGEN ANIMATIE, WAT EEN GOED IDEE
  • NIEUWE ONLINE MARKETING MET EEN ANIMATIE
  • UW EIGEN ANIMATIE VAN 60 SECONDEN
  • UW EIGEN ANIMATIE, WAT EEN GOED IDEE
  • NIEUWE ONLINE MARKETING MET EEN ANIMATIE
  • UW EIGEN ANIMATIE VAN 60 SECONDEN

HOE WIJ WERKEN

Hier had een prachtig verhaal kunnen staan over buzzwords en vage slogans. Over onze te-gekke animaties, flexibele inzetbaarheid en grote netwerk, noem maar op. Over het belang van animaties voor een goede communicatie en een slim verspreidingsplan. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om u. En datgene wat u, uw merk, uw mensen, producten of diensten bijzonder maakt. Eigenz noemen we dat hier. Wij zijn nieuwsgierig wat ú of uw product nu zo ‘eigenz’ maakt. Grote kans dat uw klanten juist daarom voor u kiezen. Want dat is precies wat u onderscheidt van de rest. Wat ons betreft kunt u niet eigenz genoeg zijn. Daarom begint ons gesprek bij uw eigen identiteit. Op weg naar eigenzinnige oplossingen om dat eigenze zichtbaar te maken. Eigenz in strategie, vorm en middelen. Zie hieronder onze werkwijze animaties.

Briefing & voorbereiding

Samen met u achterhalen we de inhoudelijke boodschap van de animatie. Wat is het doel en welke type animatie past daarbij?

Script en concept

Wij vertalen de boodschap naar heldere taal. Een goed origineel script, bevat humor, is informatief, brengt de juiste boodschap over en duurt 1 tot 1,5 minuut.

Storyboard

Aan de hand van het script ontwikkelt onze eigen illustrator een storyboard waarin we uw verhaal visualiseren.

De animatie maken

Nu komt er beweging in. Op basis van het storyboard worden de illustraties en de karakters geanimeerd.

Voice-over en geluidseffecten

Het script wordt ingesproken door een voice-over stemacteur en geluidseffecten worden gemaakt en toegevoegd.

Verspreiding

De animatie is nu klaar om in diverse communicatiekanalen in te zetten. Animaties zijn als marketingtool breed te gebruiken, onder andere via social media en op uw website.

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belanfrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.