• IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES

Animaties

eigenz portfolio

Hier bij onze eigenz portfolio had een prachtig tekstje kunnen staan over onze te-gekke animaties. Over animaties die de wereld rond zijn gegaan. Infographics die viraal gingen. Noem maar op. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om onze klanten. En wat hen zo bijzonder maakt. Daarom laten we onze klanten en het werk dat wij voor hen maakten voor ons spreken. Kijk maar eens hieronder in onze portfolio. Of, wanneer u benieuwd bent wat andere klanten over ons vertellen:   referenties      

kepro coccidiosis Kepro | coccidiosis bij pluimvee
Kepro | coccidiosis bij pluimvee

Coccidiose is een parasitaire infectie die bekend staat om zijn schadelijke effecten op de darmgezondheid bij pluimvee. Het is een van de meest bekende ziekten die de pluimvee-industrie wereldwijd treft.
Leer meer over de ziekte met deze video.

Coccidiosis is a parasitic infection known for its damaging effects on gut health in poultry. It is one of the most economical important diseases affecting the poultry industry worldwide.
Get to know more about the disease with this video.

Elbert Fiscaal Elbert Fiscaal
Elbert Fiscaal

Elbert Fiscaal helpt jou bij alle belastingzaken, fiscaal advies of belastingaangiftes. Jouw belang staat altijd voorop. Heleen Elbert is een allround fiscalist met een passie voor cijfers en regeltjes. Met haar bedrijf Elbert Fiscaal help ik bij alle belastingzaken. En als oud-belastinginspecteur gebeurt dat heel gedegen…maar altijd met de nodige humor en gezelligheid.

Transform 40.000 woningen van het aardgas af
40.000 woningen van het aardgas af

Met Transform ontwikkelen de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle een aanpak om 40.000 bestaande woningen versneld van het aardgas over te laten gaan op duurzame energie. Dat doen we samen met woningcorporaties, netwerkbedrijven en waterschappen. En met de provincies Gelderland en Overijssel, het Rijk en Europa.

Maar hoe werkt het nu precies; hoe wordt er binnen dit ontwikkelprogramma aan gewerkt?
Dat legt deze animatie uit.

Zie ook transform.nu

IJsselmoves DNA Deel het IJssel DNA met IJsselMoves
Deel het IJssel DNA met IJsselMoves

Uitleganimatie die kort laat zien dat je een artikel op www.ijsselmoves.nl makkelijk kunt delen op social media als Linkedin, facebook, Instagram, Twitter, enzovoort.

klankbordpartner Een e-coach als klankbordpartner
Een e-coach als klankbordpartner

Voor Marjorie Scholten, een e-coach hebben wij een eenvoudige animatie gemaakt in een hele leuke techniek.
Ze wilde de animatie graag zonder voice-over maar wel met tekst in beeld, als een soort ondertiteling.
Met eenvoudig en helder artwork en in een simpele grafische stijl hebben wij deze animatie vormgegeven.

EIGENZ ANIMATIE DREAM TEAM Ontzorgen met een animatie van Eigenz
Ontzorgen met een animatie van Eigenz

Maak kennis met ons animatie dream team. Voor animatie video's, uitleg animaties, animaties voor presentaties, webslider animaties, motiongraphics, maar ook infographics.
Alles gemaakt met uniek artwork, op maat en geheel passend in de huisstijl van de klant.

MEER WERK

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belangrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.

eigenz infographics
Onze eigenz infographic

Ben je op zoek naar een animatiestudio die unieke animaties of eigenz infographics maakt, met eigen artwork? Dan ben je bij eigenz aan het goede adres.