• IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES

Animaties

eigenz portfolio

Hier bij onze eigenz portfolio had een prachtig tekstje kunnen staan over onze te-gekke animaties. Over animaties die de wereld rond zijn gegaan. Infographics die viraal gingen. Noem maar op. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om onze klanten. En wat hen zo bijzonder maakt. Daarom laten we onze klanten en het werk dat wij voor hen maakten voor ons spreken. Kijk maar eens hieronder in onze portfolio. Of, wanneer u benieuwd bent wat andere klanten over ons vertellen:   referenties      

klankbordpartner E-coach als klankbordpartner
E-coach als klankbordpartner

Voor Marjorie Scholten, een e-coach hebben wij een eenvoudige animatie gemaakt in een hele leuke techniek.
Ze wilde de animatie graag zonder voice-over maar wel met tekst in beeld, als een soort ondertiteling.
Met eenvoudig en helder artwork en in een simpele grafische stijl hebben wij deze animatie vormgegeven.

Transform 40.000 woningen van het aardgas af
40.000 woningen van het aardgas af

Met Transform ontwikkelen de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle een aanpak om 40.000 bestaande woningen versneld van het aardgas over te laten gaan op duurzame energie. Dat doen we samen met woningcorporaties, netwerkbedrijven en waterschappen. En met de provincies Gelderland en Overijssel, het Rijk en Europa.

Maar hoe werkt het nu precies; hoe wordt er binnen dit ontwikkelprogramma aan gewerkt?
Dat legt deze animatie uit.

Zie ook transform.nu

EIGENZ ANIMATIE DREAM TEAM Ontzorgen met een animatie van Eigenz
Ontzorgen met een animatie van Eigenz

Maak kennis met ons animatie dream team. Voor animatie video's, uitleg animaties, animaties voor presentaties, webslider animaties, motiongraphics, maar ook infographics.
Alles gemaakt met uniek artwork, op maat en geheel passend in de huisstijl van de klant.

IJsselmoves IJsselmoves
IJsselmoves

Aankondiging van het komende nummer door middel van een animatie. Op 31 januari verschijnt de nieuwe ijsselmoves. Online op www.ijsselmoves.nl en 'off'-line als hardcopy magazine op 500 pick-up plekken in de ijsselvallei.

Animatie is typografisch, een zogenaamde kinetische animatie op de beat van muziek. Een smooth text-to-beat animatie.

Salvage brandweer Schakel Salvage zo snel mogelijk in!
Schakel Salvage zo snel mogelijk in!

Brand!
112 wordt gebeld: brand in een flatgebouw!!

De klok loopt. De brandweer gaat meteen op pad. Binnen enkele minuten is het team ter plekke en begint het blussen. De bewoners van het appartementencomplex zijn in paniek. Dierbare spullen gaan in vlammen op… Grote kans dat zij ook brandweerlieden aanklampen en zo het bluswerk hinderen. Menselijk, maar niet wenselijk! Gelukkig schat de bevelvoerder dit goed in. Hij laat direct zijn meldkamer bellen om de Stichting Salvage in te schakelen.

De centralist van de brandweer meldkamer zoekt contact met de Salvage Alarmcentrale, die de Salvage-coördinator op pad stuurt. Deze spoedt zich naar de locatie van de brand, waar hij direct de aandacht voor de gedupeerden overneemt. Terwijl de brandweer nog volop aan het blussen is, neemt de coördinator… de bewoners mee naar een cafeetje in de buurt om op adem te komen en te vertellen welke acties hij gaat nemen.  Snelle samenwerking met Salvage is dus in ieders belang. Ook als de brand nog niet onder controle is, kan Salvage de vervolgacties al ingang zetten. Niet alleen bij brand, maar ook bij water-en stormschade telt iedere minuut. Schakel daarom Salvage zo snel mogelijk in.

Stichting Salvage … eerste hulp namens verzekeraars.
Zie ook eigenz.nl

Agrovision | PigVision Mobile
Agrovision | PigVision Mobile

PigVision Mobile is de mobiele toepassing voor de registratie van de dagelijkse handelingen in de stal. Het programma wisselt automatisch gegevens uit met de managementpakketten. De gegevens komen automatisch, zonder fouten en zonder dubbel werk, in het zeugenprogramma.
Werken met deze app betekent tijdwinst en betrouwbare informatie om dagelijkse beslissingen eenvoudig te kunnen nemen.

MEER WERK

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belanfrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.

eigenz infographics
Onze eigenz infographic

Ben je op zoek naar een animatiestudio die unieke animaties of eigenz infographics maakt, met eigen artwork? Dan ben je bij eigenz aan het goede adres.