• IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES

Animaties

eigenz portfolio

Hier bij onze eigenz portfolio had een prachtig tekstje kunnen staan over onze te-gekke animaties. Over animaties die de wereld rond zijn gegaan. Infographics die viraal gingen. Noem maar op. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om onze klanten. En wat hen zo bijzonder maakt. Daarom laten we onze klanten en het werk dat wij voor hen maakten voor ons spreken. Kijk maar eens hieronder in onze portfolio. Of, wanneer u benieuwd bent wat andere klanten over ons vertellen:   referenties      

rattenprobleem Houd de rat buiten de deur!
Houd de rat buiten de deur!

Deventer heeft een rattenprobleem. Dit moet opgelost worden. Eigenz animaties is gevraagd om een infographic, een flyer en een social media animatie te maken.
Dat is goed gelukt. De animatie is grappig en daardoor ook leuk om te delen op social media.

eigenz showreel 2018 Eigenz showreel 2018
Eigenz showreel 2018

We willen je inspireren met ons werk door je onze showreel te laten zien! In de video presenteren we diverse projecten waar we trots op zijn. Wij hebben ervaring met zowel nationale als internationale projecten, op zowel interne als externe communicatie. Niet iedere klant is hetzelfde, dus voor iedere klant kunnen we binnen de beschikbare budgetten een passende, impactvolle video animatie oplossing te bedenken. Het kan gaan om een bedrijfsvideo, uitleg animatie, trainingsvideo of social media animaties, webanimatie, en nog veel meer.

Salvage brandweer Schakel Salvage zo snel mogelijk in!
Schakel Salvage zo snel mogelijk in!

Brand!
112 wordt gebeld: brand in een flatgebouw!!

De klok loopt. De brandweer gaat meteen op pad. Binnen enkele minuten is het team ter plekke en begint het blussen. De bewoners van het appartementencomplex zijn in paniek. Dierbare spullen gaan in vlammen op… Grote kans dat zij ook brandweerlieden aanklampen en zo het bluswerk hinderen. Menselijk, maar niet wenselijk! Gelukkig schat de bevelvoerder dit goed in. Hij laat direct zijn meldkamer bellen om de Stichting Salvage in te schakelen.

De centralist van de brandweer meldkamer zoekt contact met de Salvage Alarmcentrale, die de Salvage-coördinator op pad stuurt. Deze spoedt zich naar de locatie van de brand, waar hij direct de aandacht voor de gedupeerden overneemt. Terwijl de brandweer nog volop aan het blussen is, neemt de coördinator… de bewoners mee naar een cafeetje in de buurt om op adem te komen en te vertellen welke acties hij gaat nemen.  Snelle samenwerking met Salvage is dus in ieders belang. Ook als de brand nog niet onder controle is, kan Salvage de vervolgacties al ingang zetten. Niet alleen bij brand, maar ook bij water-en stormschade telt iedere minuut. Schakel daarom Salvage zo snel mogelijk in.

Stichting Salvage … eerste hulp namens verzekeraars.
Zie ook eigenz.nl

bedrijfsrisico-analyse Bedrijfsrisico analyse laten maken
Bedrijfsrisico analyse laten maken

Social media animatie

Dit is één van een serie korte animatievideo's die we hebben gemaakt voor Boks Beijer. Het zijn animaties die ingezet worden op social media, als Facebook en Linkedin.
Voor bankzaken, verzekeringen, hypotheek kun je terecht bij Boks Beier. Zij hebben alles onder één dak.

Boks Beijer Social media animatie
Social media animatie

Social media animatie
Verzekeren, hypotheken en bankzaken, dat is de kern van Boks Beijer. Snel online zaken regelen? Een hypotheek afsluiten. We ontwikkelen een aantal korte animaties voor BoksBeijer die zij kunnen inzetten op social media. Zoals bijvoorbeeld op Facebook, Instagram, Linkedin.
Deze animatie is gericht op kopers van een nieuwbouw woning die getriggerd worden om een hypotheek af te sluiten bij Boks Beijer in Holten.

Agrovision | PigVision Mobile
Agrovision | PigVision Mobile

PigVision Mobile is de mobiele toepassing voor de registratie van de dagelijkse handelingen in de stal. Het programma wisselt automatisch gegevens uit met de managementpakketten. De gegevens komen automatisch, zonder fouten en zonder dubbel werk, in het zeugenprogramma.
Werken met deze app betekent tijdwinst en betrouwbare informatie om dagelijkse beslissingen eenvoudig te kunnen nemen.

MEER WERK

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belanfrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.

eigenz infographics
Onze eigenz infographic

Ben je op zoek naar een animatiestudio die unieke animaties of eigenz infographics maakt, met eigen artwork? Dan ben je bij eigenz aan het goede adres.