• IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES

Animaties

eigenz portfolio

Hier bij onze eigenz portfolio had een prachtig tekstje kunnen staan over onze te-gekke animaties. Over animaties die de wereld rond zijn gegaan. Infographics die viraal gingen. Noem maar op. Maar dan beginnen we achteraan. Het gaat niet om ons. Het gaat om onze klanten. En wat hen zo bijzonder maakt. Daarom laten we onze klanten en het werk dat wij voor hen maakten voor ons spreken. Kijk maar eens hieronder in onze portfolio. Of, wanneer u benieuwd bent wat andere klanten over ons vertellen:   referenties      

Team Toegang Jeugd Deventer
Team Toegang Jeugd Deventer

Team Toegang Jeugd brengt de hulpvraag in kaart en kijken wat je als gezin zelf kunt doen om de hulpvraag op te lossen. Het sociale netwerk of de voorzieningen in de wijk kunnen hierbij helpen.

circulaire landbouw Oost Nederland: koploper circulaire landbouw
Oost Nederland: koploper circulaire landbouw

In Europa is landbouw een belangrijke sector. Dat geldt ook voor Oost-Nederland. Hier is innovatie troef. Met als speerpunt: circulaire landbouw

Hierbij worden reststoffen hergebruikt binnen het bedrijf of binnen de regio. Dit voorkomt uitputting van grondstoffen en vermindert de uitstoot naar het milieu van broeikasgassen, stikstof en fosfaat.

Er zijn in Oost-Nederland 3 initiatiefgebieden In de Cleantech-regio werken 8 gemeenten aan een energieneutrale en duurzame samenleving. En in Mineral Valley Twente werken partners in de voedselproductieketen samen om de bodemgezondheid te verbeteren en afvalstoffen te benutten.
Ook in de Achterhoek bruist het van innovaties.

Compassion animatie-eigenz My.Compassion.nl
My.Compassion.nl

Ben je sponsor bij Compassion dan hebben we iets handigs en leuks waarmee de wereld van jouw sponsorkind dichterbij komt. Het heet MyCompassion en het werkt als volgt. Je maakt een persoonlijk account aan en hebt zo direct en online toegang tot informatie over jouw sponsorkind(eren) en de brieven die jullie elkaar sturen. Log in op MyCompassion en ontdek zelf de voordelen. Veel plezier met MyCompassion!

kepro coccidiosis Kepro | coccidiosis bij pluimvee
Kepro | coccidiosis bij pluimvee

Coccidiose is een parasitaire infectie die bekend staat om zijn schadelijke effecten op de darmgezondheid bij pluimvee. Het is een van de meest bekende ziekten die de pluimvee-industrie wereldwijd treft.
Leer meer over de ziekte met deze video.

Coccidiosis is a parasitic infection known for its damaging effects on gut health in poultry. It is one of the most economical important diseases affecting the poultry industry worldwide.
Get to know more about the disease with this video.

Internationale Politiesamenwerking Internationale Politie Samenwerking – IPS 2.0
Internationale Politie Samenwerking – IPS 2.0

Door de Nederlandse Politie zijn wij gevraagd een uitleg-animatie te maken over de nieuwe Internationale Samenwerking, IPS 2.0
We hebben hiervoor de tekst van het script aangepast voor geschikte tekst voor de voice-over. En vervolgens een storyboard gemaakt, daarna het artwork met onze eigen illustraties en gestart met het animeren.

De Nederlandse politie opereert in de wijk, de wereld en op het web. Om het politiewerk goed te kunnen doen, is internationaal samenwerken noodzakelijk. Tot nu toe gebeurde dit vooral met landen, waarmee we al een bepaalde band hebben. Dat gaat veranderen. Vanaf nu zijn criminaliteitsfenomenen als drugshandel, kinderporno of terrorisme leidend voor de keuze met welke landen de politie samenwerkt.

Wat betekent dit in de praktijk? De portefeuillehouders bepalen per fenomeen de internationale strategie en samenwerking. Deze nieuwe manier van samenwerken heet Internationale Politiesamenwerking 2.0 (afgekort IPS 2.0).

Transform 40.000 woningen van het aardgas af
40.000 woningen van het aardgas af

Met Transform ontwikkelen de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle een aanpak om 40.000 bestaande woningen versneld van het aardgas over te laten gaan op duurzame energie. Dat doen we samen met woningcorporaties, netwerkbedrijven en waterschappen. En met de provincies Gelderland en Overijssel, het Rijk en Europa.

Maar hoe werkt het nu precies; hoe wordt er binnen dit ontwikkelprogramma aan gewerkt?
Dat legt deze animatie uit.

Zie ook transform.nu

MEER WERK

WILT U OOK EEN ANIMATIE

VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wil dat iedereen het ziet. Dan is het belangrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
INFOGRAPHICS EN ANIMATIES
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.

EIGENZ BLOGT

en adviseert u graag bij communicatievraagstukken.
 
Nationale Politie
Nationale Politie

Voor de Nationale Politie hebben we een uitleganimatie mogen maken. Een uitgebreide informatieve animatie waar we nog niets over kunnen publiceren.

e-coach animatie/eigenz
Gave nieuwe stijl in de maak

E-coach animatie/eigenz. Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend.

Salvage animatie
En progresse

Op dit moment zijn we o.a. aan het werk met de tweede animatie voor Stichting Salvage. Super gaaf om dit te mogen maken in een eigen stijl die we hebben ontwikkeld.