• IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP EEN EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIES

REFERENTIES VAN KLANTEN

Wij zijn trots op ons werk en onze opdrachtgevers. Heel fijn dat onze klanten ook blij zijn met de resultaten. Dat lees je in de onderstaande referenties. Ook voor jou kunnen we een mooie, goed werkende animatie maken.

FRILUFT

Samen met Eigenz heb ik gewerkt aan mijn nieuwe identiteit van Friluft als ondernemerscoach. Een relatie zei onlangs tegen mij; ‘Alex heel gaaf, dit ben JIJ!’
friluft-coach-voor-ondernemers
Alex Hartman Kok,  Friluft | coach voor ondernemers

ACCORIS ONDERNEMERSSERVICE

Onlangs werd ik benaderd door een potentiële klant. Hij was getriggerd door het webdesign en de animatie op de homepage. Dankzij Eigenz hebben wij er een nieuwe klant bij.
accoris-slider-animatie
Teus Brunekreeft,  Accoris Ondernemersservice

GEMEENTE VOORST

Als gemeente Voorst proberen wij regelmatig op een vernieuwende wijze naar buiten te treden. In dit geval kozen wij ervoor om onze burgemeester door Eigenz te laten ‘animeren’ (treffende gelijkenis) en op die manier aan al onze inwoners te tonen wat voor bijzondere gebeurtenissen er plaatsvonden in 2016. Wij ontvingen vele positieve reacties!
verkiezingen-Voorst
intro-en-outro-tbv-vlog-burgemeester
nieuwjaarsboodschap-2017-met-1e-vlog
Linda Simons, Senior communicatieadviseur, woordvoerder Gemeente Voorst

ARCHIE EUROPE

Eigenz heeft inmiddels voor ons een aantal animaties gemaakt, zo enthousiast waren wij na de eerste opdracht. Ze zijn fris, kort en bondig en met een vleugje humor. Maar het belangrijkste is dat ze precies de boodschap uitstralen die wij willen overbrengen. Kortom, een perfecte visuele ondersteuning voor onze campagnes. Wij zijn zeer tevreden!
archie-crm-relatiebeheer-gemeenten
archie-crm-relatiebeheer-parkmanagement

Evelyn Zandstra, marketing coördinator, Archie Europe

DJM BEDRIJFSDIENSTEN

Eigenz staat voor creativiteit en meedenken. Zij kunnen zich bijzonder goed verplaatsen in de wensen van de klant en dit vervolgens reproduceren. Het resultaat is in ons geval een bedrijfsanimatie op maat, we zijn er blij mee!!
djmbedrijfsdiensten
Annemarie Moezelaar, DJM Bedrijfsdiensten