• IETS HELDER UITLEGGEN OP UW EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIE
  • IETS HELDER UITLEGGEN OP UW EIGEN WIJZE
  • BINNEN 60 SECONDEN UW EIGEN VERHAAL
  • UW EIGENZ VIDEO OF FILM ANIMATIE

ANIMATIES en meer

Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun producten of dienst met weinig tekst kunnen presenteren? Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.

ZIEN IS GELOVEN

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. In de online wereld van nu, waarin de gemiddelde aandachtsspanne van sitebezoekers slechts 8 seconden bedraagt, moet informatie zo kort, helder en aantrekkelijk mogelijk zijn. Daarom worden visueel sterke infographics en uitleganimaties, en andere animatie producten, steeds populairder.

INFOGRAPHICS

Tekst zal nooit helemaal overbodig worden, maar wordt gebruikt als illustratie bij beeld en geluid. Grote bedrijven hebben vaak heel veel informatie te communiceren (zowel intern als extern). Om de hoeveelheid tekst te reduceren, kan er gekozen worden voor een infographic. Hierin wordt informatie met illustraties, grafieken en diagrammen in beeld gebracht. Dat leest gemakkelijker én blijft beter hangen.

UITLEG-ANIMATIES

Wil je ook een hoge conversie naar een inschrijving of aankoop dan blijkt een animatie video de uitgelezen tool. Daarbij blijkt uit onderzoek  dat 59 procent van alle managers liever een video kijkt dan documentatie leest. Een video verhoogt de waarschijnlijkheid van een aankoop met wel 85 procent.
Een explanimation of ook wel uitleg-animatie is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. U kunt ze gebruiken om iets uit te leggen, te introduceren of aan te jagen. Voor het aanspreken van consument, bedrijf of kiezer. In een  presentatie, campagne of lesmateriaal.

VINDBAARHEID IN GOOGLE

Een video op je website geeft je bovendien 53% meer kans om op de eerste pagina van een Google-zoekresultaat te komen. Een uitleg-animatie is dus een relatief goedkope traffic-generator én klant-activator.
Een goede animatie zet een  complex of technisch verhaal om in een simpele en heldere boodschap. In één of twee minuten wordt de klant ervan overtuigd dat hij uw product of dienst moet hebben. Het is creatiever en goedkoper dan film en het is vele malen leuker om naar te kijken dan een lange tekst te  lezen.

MARKETINGTOOL

Animaties zijn als marketingtool breed in te zetten, onder andere via social media. Een online bedrijfsfilm is 24 uur per dag beschikbaar en scoort ook nog eens hoog in zoekmachines als Google. Bovendien zijn ze niet alleen snel bereikbaar via YouTube en uw eigen website, maar ook eenvoudig te verspreiden via e-mail en social media.
Zie ook   online-video-marketing

EEN ANIMATIE LATEN MAKEN KOST TIJD

Iedere animatie is uniek en blijft maatwerk. Dit zorgt ervoor dat wij dus geen direct antwoord hebben op de vraag wat de exacte kosten zijn van een animatie.  Pas als we de wensen van de klant in kaart gebracht hebben kunnen wij een mooie prijs maken. Een ding is zeker, wij maken altijd unieke animaties!  Bij de start van ieder project bespreken wij de mogelijkheden, zie ook    onze werkwijze 

HUMOR IN EEN ANIMATIE
HUMOR IN EEN ANIMATIE
Wanneer de animatievideo is opgeleverd en je wilt dat iedereen het ziet. Dan is het belangrijk om het effectief te publiceren. Dit doe je door het breed in te zetten in onder andere social media.
INFOGRAPHICS EN ANIMATIE
INFOGRAPHICS EN ANIMATIE
Veel bedrijven vragen zich af hoe ze hun product of dienst met weinig tekst kunnen presenteren. Zeker voor een bedrijf dat handelt in complexe services, is het vaak lastig om klanten snel duidelijk te maken wat er van ze verlangd wordt.
ONTWERPBURO NODIG?
ONTWERPBURO NODIG?
Eigenzinnig, uitnodigend. Interactief ontwerpburo Eigenz maakt van zelfs de simpelste dingen iets ‘eigenz’. Eigenzinnig en opvallend, vertrouwd en hoogst persoonlijk. Zelfs van de normaalste zaken maken we iets bijzonders.