e-coach animatie/eigenz

Gave nieuwe stijl in de maak

Iconisch en flitsend

 

E-coach animatie/eigenz

Voor een e-coach maken we op dit moment een hele gave animatie in een nieuwe, flashy, iconische stijl. Snel en flitsend. Het is altijd weer een uitdaging om iets bijzonders te maken, iets eigenz waar een klant zich mee kan identificeren. Supergaaf ook als die klant zich daar ook helemaal in herkent. Ik ga nog niets verklappen maar de animatie wordt echt anders en superleuk. Mijn opdrachtgeveer wilde een animatie zonder voice-over. Dat kan natuurlijk altijd, maar als het verhaal toch verteld moet moeten is een ondertiteling noodzakelijk.

In deze korte animatie zie je dat dit geen probleem is, want hij is snel en leuk zodat je hem ook best nog een keer wilt zien. Haha.


 

Salvage animatie

En progresse

Salvage in actie

 

Onze tweede Salvage animatie

Op dit moment zijn we onder andere aan het werk met een tweede Salvage animatie (voor de Stichting Salvage). Heel erg gaaf om een tweede animatie te mogen maken in een mooie eigen stijl die we hebben ontwikkeld voor Salvage. Salvage staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om iedereen die getroffen is door brand, water- of stormschade verder te helpen. Ze doen dat namens alle brandverzekeraars in Nederland. Salvage helpt gedupeerden met aandacht, actie en advies. Ze zijn er binnen een uur, na oproep van de brandweer.

Zie ook de eerste animatie die we hebben gemaakt   eerste animatie stichting Salvage


 

eigenz infographics

Onze eigenz infographic

Wat denk je van een infographic

 

Unieke animaties

Ben je op zoek naar een animatiestudio die unieke animaties of eigenz infographics maakt, met eigen artwork? Dan ben je bij eigenz aan het goede adres. Ons buro denkt mee en komt met een goed verhaal, voor een animatie op maat met of zonder voice-over, muziek en geluideffecten. In een unieke stijl in jouw huisstijlkleuren. In een format voor social media zoals Facebook of Linkedin.

eigenz infographics

Of een infographic. Want beeld zegt meer dan 1.000 woorden.
Zie eigenz producten

Kijk ook naar   www.eigenz.nl


 

Eigenz in Stentor

Groot artikel in de Stentor

Ons werk in de Stentor!

Deventer had de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis op dinsdag 3 januari. Maar de gemeente Voorst niet. Vorig jaar hebben ze opnames laten maken met een drone. Dit jaar kozen  ze voor een animatie met hierin enkele highlights van het afgelopen jaar. Aan het eind van de animatie spreekt de burgemeester Jos Penninx alle inwoners toe via een filmpje. Zijn eerste vlog. We hebben als overgang naar de vlog een lead-in gemaakt met een goed lijkende afbeelding van de burgemeester. Deze gaat over in gefilmd beeld waarin hij zijn verhaal doet. Aan het eind een lead-out.

Wij zijn trots op het eindresultaat en met een groot artikel in de krant de Stentor. Het was superleuke opdracht om aan te werken.